Vind en tur i biografen!

Deltag i vores affaldskonkurrence og vind en tur i biografen for 2 med popcorn og sodavand! Det er nemt og alle kan deltage!

Husk at du kan deltage i Billund Kommunes månedlige affaldskonkurrence!

Billund Kommune har lanceret en stor informationskampagne om sortering af affald og i den sammenhæng har vi arrangeret en sjov konkurrence.

Det er nemt og alle kan deltage!

Det eneste du skal gøre er at finde din kreative side frem og tage et flot billede inspireret af GULD og dit affald.

Send billedet ind til os på affald@billund.dk, på vores Facebook side her eller læg det på Instagram #guldiskraldet.

Vinderen vil blive offentliggjort på hjemmesiden og vores Facebook side og alle vinderbillederne vil komme på en flot plakat til vinter!

Stort tillykke til vinderne af oktober måned!

Stort tillykke til Per Hansen og børn, som er vinderne af oktober måneds affaldskonkurrence!

”Så kører bussen”. Børnene har været kreative og lavet en bus ud af en papkasse fra en fødselsdagsgave. Nu kan Halloween-”Heksen” Anemone komme rundt i det ganske land uden kosten.

Rigtig god tur i biografen!

Se alle de flotte vinderbilleder i vores Galleri her!

Læs lidt om de forskellige vinderbilleder nedenfor.

Vinderen af april måned

Silke Hammershøj er vinderen af april måneds affaldskonkurrence!

Silke har lavet en flot vindmølle af papkasser, fantalåg og guld fra chokolademønter. Super opfindsomt!

Vinderen af maj måned

Gitte Sørensen er vinderen af maj måneds affaldskonkurrence!

Gitte har lavet flotte trækasser af kasserede sengelameller. Listerne i hjørnerne er også lavet af affaldstræ. Virkelig kreativt og anvendeligt!

Vinderen af juni måned

Anette Lund Jensen er vinderen af juni måneds affaldskonkurrence!

Anette har skrevet guld med sit affald, godt repræsenteret i form af både madaffald og ting til den grønne container. Kreativt og flot!

Vinderne af juli måned

Pia Hansen og piraten Kristian er vinderne af juli måneds affaldskonkurrence!

Splitte mine bramsejl! Piraten Kristian har fundet en ”Guld”-skat på en øde ø fyldt med guldmønter og lækkert skrald!

Vinderen af august måned!

Sille Bertelsen er vinderen af august måneds affaldskonkurrence!

Happy Halloween! Sille har lavet søde og hyggelige lysholdere. De er lavet af gamle servietter fra tidligere år og glas der bl.a. har været til syltetøj og salsa.

Vinderne af september måned

Bastian Hartmann og morfar er vinderne af september måneds affaldskonkurrence!

Bastians morfar har lavet en fantastisk lampe af en plejlstang fra en lastbilmotor. Et rent kunstværk!

Du kan også følge os på Facebook.

Her vil der komme nyheder om kampagnen, fremtidige events, konkurrencer og mange andre spændende ting.