Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Naturpleje- og afbrændingsteam

Et team af frivillige hjælper med naturpleje og hedeafbrænding i Billund Kommune - og DU kan være med.

I Billund Kommune har vi oprettet et Naturpleje- og afbrændingsteam, som hjælper Natur- og Friluftslivsteamet med at lave naturpleje. Dette indbefatter blandt andet hedeafbrænding i marts måned, pleje af sjældne planter i juni og juli, skæring af opvækst i august, samt at bygge redekasser og insekthoteller hen over vinteren.

Det er en stor oplevelse at være med ude i naturen og tage del i naturplejen, og har du lyst til at være en del af dette team, så tag endelig kontakt til os via kontaktoplysningerne her på siden. 

 

Læs den spændende artikel om teamet i linket herunder

Artikel i Økologi og Erhverv

 

Naturpleje- og afbrændingsteamet er gået på en velfortjent juleferie for i år - rigtig God Jul og vi glæder os til at se jer i det nye år!

Tak for efteråret og vinteren 2017, vi ses i 2018!

Naturplejeteamet går nu på en velfortjent juleferie!
Hen over efteråret og vinteren byggede Naturpleje- og afbrændingsteamet fulgekasser, bl.a. til den sjældne fugl vendehalsen. Det har resulteret i 22 vendehalsekasser, to natuglekasser og en sløruglekasse. Derudover er teamet begyndt at lave fine hoteller til insekter. Det bliver rigtig godt for naturen!

Vi starter op igen sidst i januar måned, vi skal nok skrive ud.  

 

Redekasser til den sjældne fugl; vendehalsen

 

Tak for forår og sommer 2017!

Tusind tak for et godt forår og en god sommer med nogle fine naturplejeturer.
I år har vi haft en enkelt afbrændingsdag på Store Råbjerg, vi har hængt fuglekasser op til vendehals samt tårnfalke og har været ude at kontrollere om der var vendehals i kasserne. Herefter har vi været ude at pleje de sjældne planter guldblomme og kattefod i Billund Anlæg og på heden ved flugtskydebanen i Grindsted. Til sidst havde vi en dejlig le-slåningsdag.

 

Under billedet kan du læse mere om de projekter Naturplejeteamet bl.a. har været ude på, i 2017.

 

Du kan også følge os på Facebook.

 Følg os på facebook

 

Skal du med?

Så tag endelig kontakt til os!