Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Naturpleje- og afbrændingsteam

Et team af frivillige hjælper med naturpleje og hedeafbrænding i Billund Kommune - og DU kan være med.

I Billund Kommune har vi oprettet et Naturpleje- og afbrændingsteam, som hjælper Natur og Friluftslivsteamet med at lave naturpleje. Dette indbefatter blandt andet hedeafbrænding i marts måned, pleje af sjældne planter i juni og juli og skæring af opvækst i august.

Det er en stor oplevelse at være med ude i naturen og tage del i naturplejen, og har du lyst til at være en del af dette team, så tag endelig kontakt til os via kontaktoplysningerne her på siden. 

 

Læs den spændende artikel om teamet i linket herunder

Artikel i Økologi og Erhverv

 

Efteråret og vinteren 2017/2018

Efteråret er over os og vinteren nærmer sig, så derfor er naturpleje- og afbrædningsteamet nu rykket indendørs. Hen over efteråret og vinteren bygger Naturpleje- og afbrændingsteamet fuglekasser til den sjældne fugl vendehalsen. Alt arbejdet foregår hver torsdag på Lynghedeskolen og er præget af hygge og samvær med kaffe og kage. 
Læs mere om redekasseprojektet her

Redekasser til den sjældne fugl; vendehalsen

 

Tak for forår og sommer 2017!

Tusind tak for et godt forår og en god sommer med nogle fine naturplejeturer.
I år har vi haft en enkelt afbrændingsdag på Store Råbjerg, vi har hængt fuglekasser op til vendehals samt tårnfalke og har været ude at kontrollere om der var vendehals i kasserne. Herefter har vi været ude at pleje de sjældne planter guldblomme og kattefod i Billund Anlæg og på heden ved flugtskydebanen i Grindsted. Til sidst havde vi en dejlig le-slåningsdag.

 

Under billedet kan du læse mere om de projekter Naturplejeteamet bl.a. har været ude på, her i 2017.

 

Du kan også følge os på Facebook.

 Følg os på facebook

 

Skal du med?

Så tag endelig kontakt til os!